Rouwwerk - Biedemeier-rustig
Rouwwerk - Afhangend-natuurlijke-kistbekleding
Rouwwerk - Warme kistbekleding zalm/oranje
Rouwwerk - Bij-elkaar- rouwbloemen
Rouwwerk - Open kis Vlechtwerk-duurzaam
Rouwwerk - Bloemen Hart Roze
Rouwwerk - Afhangend aan weerszijde
Rouwwerk - Luchtig bont
Rouwwerk - Klassiek vrolijk
Rouwwerk - Konings blauw
Rouwwerk - Tuin pastels
Rouwwerk - Lieflijk met blauw
Rouwwerk - Bont klassiek
Rouwwerk - Van groot naar klein
Rouwwerk - Rouwboeket natuurlijk
Rouwwerk - Roze Hart
Rouwwerk - Troostboeket
Rouwwerk - Exotisch Bont
Rouwwerk - Zomerse tuin
Rouwwerk - Klassiek wit

Rouwwerk

Een liefdevol afscheid met betekenisvol rouwwerk, bij Gallery 'Groene Tuin' zijn we gespecialiseerd in het creƫren van bloemstukken die meer zeggen dan honderd woorden. Rouwwerk dat recht doet aan de persoonlijkheid van uw dierbare, ingetogen, warm, kleurrijk of passend bij een specifiek thema - bij ons is alles mogelijk.

Afscheid nemen doe je met bloemen, en wij begrijpen hoe belangrijk het is om een laatste eerbetoon te brengen dat de herinnering aan uw dierbare koestert. U kunt kiezen uit ons zorgvuldig samengesteld rouwwerkboek, maar ook als u specifieke bloemdecoraties wenst, staan wij voor u klaar om aan uw wensen te voldoen.

Bij Gallery 'Groene Tuin' nemen we de tijd om naar uw verhaal te luisteren, zodat we een persoonlijk en passend bloemstuk kunnen creëren dat de essentie van uw dierbare weerspiegelt. Onze toegewijde bloemkunstenaars begrijpen de gevoeligheid van deze tijd en zorgen voor een respectvolle en empathische benadering.

Een persoonlijke groet kan ook met de bloemen worden verweven, en wij verzorgen dit graag voor u. Laat ons weten hoe we u kunnen ondersteunen en troost kunnen bieden in deze moeilijke periode.

Vertrouw op onze expertise en toewijding om rouwwerk te creëren dat uw gevoelens omarmt en uw liefde uitdrukt op een manier die de harten van anderen raakt.

Gallery 'Groene Tuin', waar bloemen spreken voor degenen die niet meer bij ons zijn. Neem gerust contact met ons op, zodat we u kunnen bijstaan in het creëren van een passend afscheid.