De Winkel - Gallery Groene Tuin
De Winkel - Buiten kwekerij
De Winkel - Sfeer glaskast winkel
De Winkel - Sfeerhoek winkel
De Winkel - Sfeer-glaskast winkel
De Winkel - Binnenplaats voorjaar 2023
De Winkel - Koffie & Thee Corner

De Winkel

Welkom in het bruisende hart van onze organisatie - in onze botanische kas aan de Rottekade!

Bij Gallery 'Groene Tuin' komt alles tot leven in onze sfeervolle winkel, waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. Hier is de bron van al het bloemwerk dat onze klanten in verrukking brengt. Of het nu gaat om particulieren met weekboeket-abonnementen die elke keer weer worden betoverd door onze bloemenpracht, of om hotels, restaurants en bedrijven met specifieke abonnementen die hun ruimtes laten stralen met onze exclusieve bloemcreaties.

Onze winkel is een ware oase van schoonheid, waar onze getalenteerde bloemkunstenaars met passie en toewijding elk stuk met de hand creëren. Hier worden bloemen en planten in een harmonieuze dans samengebracht, en exclusieve woonaccessoires schitteren als ware kunstwerken. Stap binnen en laat u meevoeren in de magische wereld van bloemsierkunst en natuurlijke pracht.

Van prachtige boeketten tot verfijnde bloemdecoraties - onze winkel is een bron van inspiratie voor een ieder die de schoonheid van bloemen en natuurlijke materialen waardeert. Kom langs en ontdek hoe wij uw leven en uw ruimte kunnen verrijken met onze adembenemende creaties.

Of u nu een vaste klant bent met een speciaal abonnement of gewoon op zoek bent naar een enkel betoverend bloemstuk, onze winkel verwelkomt u met open armen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van het perfecte bloemwerk voor elke gelegenheid.

Laat u betoveren door de pracht van onze winkel, waar bloemen en woonaccessoires tot leven komen en waar uw dromen in bloei staan. Wij heten u van harte welkom bij Gallery 'Groene Tuin', waar uw zoektocht naar schoonheid begint en waar bloemsierkunst een ware belevenis wordt!