Cursussen

Stap binnen in de magische wereld van Gallery Groene Tuin en laat je betoveren door de prachtige start van ons voorjaarsworkshopseizoen! Het is tijd om de schoonheid van het seizoen te omarmen terwijl we ons onderdompelen in een weelde van bloemen en planten in volle bloei, allemaal zorgvuldig gearrangeerd op onze welbekende en unieke manier.

Met een knipoog naar Pasen en het prille voorjaar, starten we het nieuwe cursusseizoen met onze eerste workshop! Dit jaar plannen we meerdere workshops, met als hoogtepunt een bijzondere reeks waar we op dit moment nog geen details over willen prijsgeven. We vragen je geduldig te wachten tot we meer kunnen onthullen.


Maar haast je, want de beschikbaarheid is beperkt! Er zijn slechts een handjevol plaatsen beschikbaar voor onze workshops bloemschikken. Wil je verzekerd zijn van jouw plekje? Schrijf je dan nu in via WhatsApp op nummer 06 10939797. Het is first come, first served, dus wees er snel bij voordat de herfstschatten verdwijnen!

Het cursus programma kun je hier vinden: https://gallerygroenetuin.nl/index.php?c=2.1.2.7.4&p[2.1.2.7.4][id]=Z2L995EJ6j2L4z6857cO