Paas workshops 2022!

Pasen staat voor de deur, na twee jaar Covid kunnen we eindelijk weer workshops organiseren, daarom lanceren we nu de eerste van reeks nieuwe cursussen.

De plaatsen zijn beperkt, omdat we te maken hebben met lage voorraden. Schrijf je daarom in via WhatsApp, zodat ik de beschikbare plaatsen eerlijk kan verdelen.

Doe dit via 06 10939797 .
De workshops beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur.

Materialen, gebruik van gereedschap, koffie & thee met wat lekkers zijn van het huis
Ik verheug me op de komende avonden die langzaam weer aangenamer worden, met langer licht en hopelijk stijgende tempraturen.

Sfeerlichtje-gehuld-in-Natuurlijke-Eivorm

Op een basisframe in de vorm van een ei bevestigen we takjes en buxsus dat als houder dient voor het Dutz windlichtje. Daarin een decoratie van veren en kwarteleieren. Dit arrangement is zeer lang houdbaar en door zijn natuurlijke uitstraling volledig tijdloos.

Datum: Dinsdagavond 29 maart

Kosten: € 45,-
Natuurlijk-Pasen-op-Hout

Op een stoere basis van hout, schikken we een natuurlijk arrangement met o.a. droogbloemen en kwarteleieren, met mooie veren die we uit laten steken.

Datum: Woensdagavond 30 maart

Kosten: 45,-
Natuurlijke-Buiten-Mand

Op een grove mand, vlechten we op de rand ranken en kronkelwilg takken, zodat er een effect ontstaat van een nest. Daarna planten we de bloeiers van het seizoen die voorlopig nog een mooie boost geven op je buiten tafel.

Datum: Dinsdagavond 5 april

Kosten: 59,-
Verborgen-Groen

Dit onderdeel is beperkt! In een mooie keramieken stevige witte schaal schik je van af het kale begin een nestvorm die fris is van uitstraling, dit door de groene accenten. Met in het midden slaapkamer geluk, (wie kan dat niet gebruiken )

Datum: Woensdagavond 6 april

Kosten: 69,-
Droogbloemen-XL-Taart-met-Windlichtje

Op een grijze zinken schaal schikken we met verschillende droogbloemen en decoratie een grote XL-taart. Met daarin een mooi sfeervol lichtje van de Dutz lijn. Dit onderdeel is zeer lang houdbaar

Datum: Dinsdagavond 12 april

Kosten: 59,-
Aanmelden
Stuur een WhatsApp-bericht naar:

tel. : 06-10939797


Of kom langs in de winkel dan kan je de voorbeelden zelf bekijken en dan beslissen.
Denk er aan er is maar plaats voor een beperkt aantal cursisten!