Kerst-workshops 2019
De tijd voor kerstworkshops is aangebroken. We hebben een breed programma gecreëerd zodat we meer cursisten de kans geven om deel te nemen aan onze kerst workshops. Speciaal is deze keer zondag 1 december. We hebben dan een ochtend- en middagsessie met verschillende onderdelen. We zullen ook speciale hapjes verzorgen
De avondcursussen beginnen om 20.00 uur, alle materialen het gebruik van gereedschap ect zijn inbegrepen.

Natuurlijk kan je met je eigen vriendinnenclub, familie of collega's van het werk een eigen avond of dagdeel samenstellen. Dit natuurlijk in overleg. Voor degene die van de gezellige georganiseerde avonden Van Gallery Groene Tuin houden, hieronder het aanbod.


Kerstkrans

Op een strokrans binden we, met veel soorten kerstgroen, een kerstkrans. Waarbij je deels je eigen touch met kleur eraan kan geven.

Datum: Woensdagavond 27 november

Kosten: € 45,-
Tafel/deur-slinger

Tussen een lange basis-slinger van mini dennenappels binden we natuurlijke materialen van het seizoen, zodat je een mooi vol effect krijg. Mooi voor je kerstdiner tafel, of heel wat anders, je hangt het tegen de deur of muur.

Datum: Zondagochtend 1 dec 10.00 uur

Kosten: € 45,-
Natuurlijk-windlicht

Een ouderwets stevig gebonden strokrans, met veel kerstgroen, daarop komt een windlicht verpakt in dennenappels, met als bijzondere touch vertakte beukentakken eromheen.

Datum: Zondagmiddag 1 december 14.00 uur

Kosten: € 49,-
Takken-kerstboom

In een frame van een takken-kerstboom, verwerken we meerdere natuurlijk materialen totdat je boom gevormd is. Daarna maken de lampjes het geheel af.

Datum: Maandagavond 2 december


Kosten: 59,-
Dennenkegel op hoge pot

Deze flinkerd in grijze tinten is een stoere eyecatcher voor, bijvoorbeeld je vensterbank.

Datum: Dinsdagavond 3 december

Kosten: € 49,--
Rendier-in-frame

Op een ijzerframe, bouw je een takken basis. Daartussen plaatsen we natuurlijke decoraties en lampjes. Het Rendier hangen we in het midden, je kunt kiezen voor de donkere zwarte versie of je keert hem om en krijg je een mooie zachtgrijze versie.

Datum: Maandagavond 9 december

Kosten: € 69,--
Natuurlijke-Kerstbal

Op een houten schijf plaatsen we een kant en klare natuurlijk bal. Deze gaan we bewerken met kleine en fijne natuurlijke materialen + lampjes. De invulling bepaal je zelf zodat ieder zijn eigen persoonlijke bal krijgt.

Datum: Woensdag avond 11 december

Kosten: € 49,--
Black & White

Zo vlak voor de kerst is het altijd leuk om met verse bloemen te werken, zo ook in deze zwarte mand. Het contrast is extra mooi met natuurlijke kerst materialen en witte bloemen.

Datum: Dinsdagavond 17 december

Kosten: € 49,--
Aanmelden
Stuur een app of mail naar:

info@GalleryGroeneTuin.nl
tel. : 06-10939797


Of kom langs in de winkel dan kan je de voorbeelden zelf bekijken en dan beslissen.
Denk er aan er is maar plaats voor een beperkt aantal cursisten!