Herfstworkshops 2019

Natuurlijk bloemschikken staat deze herfst centraal bij de Gallery. Met de bloemen, vruchten en groen van het seizoen. We hebben een aantal onderdelen bedacht die je huis verrijken. De klassieker de herfstkrans is op veler verzoek in ons programma opgenomen.
Deze workshop-reeks zullen plaats vinden op een dinsdag- of woensdag avond van 20.00uur t/m 22.00. Materialen, gebruik van gereedschap, koffie & thee met wat lekkers van het huis zijn, inbegrepen. Voor alle workshops geldt dat er plaats is voor maximaal aantal cursisten, dus wees er snel bij!

Natuurlijk kan je met je eigen vriendinnenclub, familie of collega's van het werk een eigen avond of dagdeel samenstellen. Dit natuurlijk in overleg. Voor degene die van de gezellige georganiseerde avonden Van Gallery Groene Tuin houden, hieronder het aanbod.

De onderdelen staan opgesteld in de winkel.
Herfstkrans

Op een strokrans van 30 cm binden we met behulp van Hortensia, steeneik en andere seizoens materialen een mooie volle Herfstkrans die maanden houdbaar is.

Datum: Woe. 2 oktober

Kosten: € 39,-
Back in time

Droogbloemen zijn weer hot en hip, ook wij zijn geïnspireerd! Met dit klassieke item gaan wij aan de slag maar dan een beetje in onze stijl. Een mooie volle opgemaakte kruik met droog en indroog materialen.

Datum: woe. 9 oktober

Kosten: 59,-
Old Wood

Op een old barn-wood plank maak je een rechthoekig droog/ herfst arrangement met daarbij antieke kweekpotjes om theelichten in te branden.

Datum: Woe. 16 oktober

Kosten: 45,-
Vruchten in eenvoud

Op een stevige zwarte pot met schaal steek je een stevige groen basis voor het dragen van de herfst vruchten. Dit is een houdbaar product voor de wintermaanden.
Datum: Din. 29 oktober
woe. 6 november

Kosten: 49,-
Aanmelden
Stuur een app of mail naar:

info@GalleryGroeneTuin.nl
tel. : 06-10939797


Of kom langs in de winkel dan kan je de voorbeelden zelf bekijken en dan beslissen.
Denk er aan er is maar plaats voor een beperkt aantal cursisten!