Voorjaarsprogramma 2019

Met de eerste mooie voorjaarsdagen in februari werden we verwent met de ontluikende lente. Nu deze toch op zich laat wachten, is het een goed moment om het voorjaar, via een cursus, in huis te halen. De komende weken organiseren we workshops met het thema: Pasen & Moederdag.
Deze workshop-reeks zullen plaats vinden op een dinsdag- of woensdag avond van 20.00uur t/m 22.00. Materialen, gebruik van gereedschap, koffie & thee met wat lekkers van het huis zijn, inbegrepen. Voor alle workshops geldt dat er plaats is voor maximaal aantal cursisten, dus wees er snel bij!

Natuurlijk kan je met je eigen vriendinnenclub, familie of collega's van het werk een eigen avond of dagdeel samenstellen. Dit natuurlijk in overleg. Voor degene die van de gezellige georganiseerde avonden Van Gallery Groene Tuin houden, hieronder het aanbod.

Kwartel-Kwartel-taart

Al een geliefd product in onze winkel. Op een basisframe bevestigen we blad dat als cakevorm dient voor de taart. Daarop een topping met heel veel kwarteleieren. Dit arrangement is zeer lang houdbaar en door zijn natuurlijke uitstraling volledig tijdloos.

Datum: Woe. 26 maart

Kosten: € 39,- (Met taartschaal € 52,-)
Robuuste-Buiten-Bak

Op deze stoere basis van brokken hout, maak je met mos, violen en bollen een rijkelijke voorjaarsbloeier voor buiten, die lang zal bloeien en groeien.

Datum: Din. 2 april

Kosten: 49,-
Voorjaars-Nest

Op een ronde mand, van gevlochten ranken, ga je werken met natuurlijke materialen om een nest te vormen. Hierin schik je sterke bloemen. Een arrangement met een knipoog naar Pasen

Datum: Woe. 10 april

Kosten: 39,-
Pasen-in-basten-mand

De speciaal gelijmde stevige langwerpige Berkenschaal van 60 cm, gebruiken we als basis voor dit Paasarrangement.Met bijzondere antieke kweekpotjes zodat het geheel zeer decoratief is bij het Paasontbijt.Een natuurlijke schikking met een lange houdbaarheid factor.
Datum: Din. 16 april


Kosten: 59,-
Provençaalse Bokaal

Op een grijze betonnen-bokaal schikken we met heerlijke geurende Provençaalse kruiden een klassieke in-droog-arrangement. Een bijzonder detail is het handgemaakte waxinelichtje, in de kleur van de bokaal en de uitstraling van een bloem.

Datum: Woe. 1 mei

Kosten: 59,--
Mijn-houten-hart

Aan een stevig touw en flink teakhouten hart bind je met gedroogde & indroog materialen deze hanger. Deze is echt overal op te hangen in en om je huis.

Datum: Din. 7 mei

Kosten: 45,--
Aanmelden
Stuur een app of mail naar:

info@GalleryGroeneTuin.nl
tel. : 06-10939797


Of kom langs in de winkel dan kan je de voorbeelden zelf bekijken en dan beslissen.
Denk er aan er is maar plaats voor een beperkt aantal cursisten!