Kerst programma 2018

Als afsluiter van 2018 organiseert Gallery Groene Tuin een reeks bijzondere kerst workshops waarbij mooie en exclusieve materialen een must zijn.
Het aanbod van deze workshop-reeks zal plaats vinden op verschillende avonden van 20.00 uur t/m 22.00. Materialen, gebruik van gereedschap, koffie & thee met wat lekkers van het huis, zijn inbegrepen.

Natuurlijk kan je met je eigen vriendinnenclub, familie of collega's van het werk een eigen avond of dagdeel samenstellen. Dit natuurlijk in overleg. Voor degene die van de gezellige georganiseerde avonden Van Gallery Groene Tuin houden, hieronder het aanbod.

Elfenbank

Op een massief blok hout, bouw je een boompje van elfenbank paddenstoelen en daarbij verschillende andere materialen om de boom te vormen. De lichtjes geven een warm effect.

Datum: Woe. 21 november

Kosten: 59,-
Kerstkrans

Een ruime variatie van soorten kerstgroen natuurlijke bottels en mini dennenappels maken het geheel van deze natuurlijke kerstkrans van 40 cm doorsnee.

Datum: Din. 27 november

Kosten: 45,-
Kersttrol

Het frame is gemaakt van fruitbomen hout, daarin verwerken we gedroogde takken en vers kerstgroen. De kerstboom wordt afgewerkt met fijne lichtjes en natuurlijk sterren. De hoogte van het boompje is 60 cm.

Datum: Woe 28 november

Kosten: 65,-
Dennenappel-led-schaal

Op een mooie stoere teakhouten schaal, decoreren we allemaal verschillende soorten dennenappels. De dennenappel-led-kaarsen hebben een afstandsbediening.

Datum: Din. 11 december


Kosten: 69,-
Gehulde rozenkaars

Strak en natuurlijk wordt alles geschikt om deze mooie bordeauxrode rozen kaars die naar binnen brand.

Datum: Woe. 12 december

Kosten: 49,--
Aanmelden
Stuur een app of mail naar:

info@GalleryGroeneTuin.nl
tel. : 06-10939797


Of kom langs in de winkel dan kan je de voorbeelden zelf bekijken en dan beslissen.
Denk er aan er is maar plaats voor een beperkt aantal cursisten!