Voorjaar programma 2018
We kunnen niet wachten tot het eindelijk voorjaar wordt. Gezien deze koude dagen kan het nog wel even duren. Daarom organiseren we workshops om alvast het voorjaar in huis te halen. De komende weken organiseren we workshops met het thema Pasen, dat dit jaar vroeg valt dus wees er weer snel bij!

Het aanbod van deze workshop-reeks zal plaats vinden op verschillende avonden van 20.00 uur t/m 22.00. Materialen, gebruik van gereedschap, koffie & thee met wat lekkers van het huis, zijn inbegrepen.

Natuurlijk kan je met je eigen vriendinnenclub, familie of collega's van het werk een eigen avond of dagdeel samenstellen. Dit natuurlijk in overleg. Voor degene die van de gezellige georganiseerde avonden Van Gallery Groene Tuin houden, hieronder het aanbod.


Verfijnde – voorjaarskrans

Een stevige krans van gedroogde bonsai-takjes dient als basis voor deze chique krans. Met verfijnde voorjaars en paas materialen arrangeer je dit tot een mooi geheel, dat jaren houdbaar en herbruikbaar is.

Datum: din. 6 maart

Kosten: € 45,-
Voorjaars-mand

In een draadmand maak je met mos, violen en bollen een rijkelijke voorjaars bloeier voor buiten, met de touch van kronkeltakken, gedroogde grassen en brem maak je een stevige rand.

Datum: woe. 7 maart

Kosten: € 39,-
Buiten buxsuskrans

De ouderwets stevig gebonden strokrans, met veel buxus en gedroogde grassen met als bijzondere touch vertakte magnolia takken.

Datum: din. 13 maart

Kosten: € 39,-
Natuurlijke spiraal

Op een houten bak maak je, met alleen maar droog en of houdbare materialen, een rond gestoken arrangement wat nog eens wordt benadrukt met spiralen van hout. Een object dat jaren houdbaar is

Datum: Woe. 14 maart


Kosten: 49,-
Nestje in het groen

Gehuld in groene decoratie materialen zit een verborgen nestje met daarin verse groene bloemen.

Datum: din. 20 maart

Kosten: € 49,--
Gekronkel- gekonkel

Op een ijzerframe, bouw je een takken basis van kronkelwilg. Daartussen plaatsen we bollen, bloemen en decoratie.

Datum: woe. 21 maart

Kosten: € 59,--
Aanmelden
Stuur een app of mail naar:

info@GalleryGroeneTuin.nl
tel. : 06-10939797


Of kom langs in de winkel dan kan je de voorbeelden zelf bekijken en dan beslissen.
Denk er aan er is maar plaats voor een beperkt aantal cursisten!