Kerst programma 2017
December is de maand om je huis sfeervol aan te kleden met winterse arrangementen en heel veel lichtjes. Onze workshops zijn deze aankomende maand daar een mooie aanvulling op, zowel de aankleding als een avondje uit.

Het aanbod van deze workshop-reeks zal plaats vinden op verschillende avonden van 20.00 uur t/m 22.00. Materialen, gebruik van gereedschap, koffie & thee met wat lekkers van het huis, zijn inbegrepen.

Natuurlijk kan je met je eigen vriendinnenclub, familie of collega's van het werk een eigen avond of dagdeel samenstellen. Dit natuurlijk in overleg. Voor degene die van de gezellige georganiseerde avonden Van Gallery Groene Tuin houden, hieronder het aanbod.

Het onderdeel Elfen-boompje zal, gezien de duur die nodig is om deze te maken, een half uur eerder beginnen, namelijk om 19.30

Kerst-Bundel

Van gevarieerde takken, ranken, bessen, kerstgroen en decoratie maken we een mooie stoere bundel voor aan de deur, muur of kast.

Datum: Woe. 29 november

Kosten: 39,-
Winter-Krans

Een dikke krans van allemaal verschillende soorten winter- en kerstgroen, met een leuke houten hanger.

Datum: Don. 7 december

Kosten: 49,-
Elfen-Boompje

Op een massief blok hout bouw je een boompje van elfenbank paddenstoelen en daarbij verschillende andere materialen om de boom te vormen. De lichtjes geven een warm effect.
LET OP deze avond begint om 19.30 uur.

Datum: Ma 11 december

Kosten: 59,-
Natuurschatten

Op een matte wit gouden aardewerkenschaal verwerk je in een bolvorm verschillende natuurlijke schatten van bessen bloemen en vruchten. De mooie balletjes verlichting, benadrukken dit alles nog eens extra.

Datum: Woe. 13 december


Kosten: 69,-
Natuurlijke-Hars pot

Voor wie vorig jaar niet kon, nog een keer wegens groot succes.
In een grote hars pot steek met heel veel moois een rijkelijk winter stuk op.

Datum: Ma. 18 december

Kosten: 59,--
Aanmelden
Stuur een app of mail naar:

info@GalleryGroeneTuin.nl
tel. : 06-10939797


Of kom langs in de winkel dan kan je de voorbeelden zelf bekijken en dan beslissen.
Denk er aan er is maar plaats voor een beperkt aantal cursisten!