Workshops voorjaar 2023!

Nu de dagen eindelijk weer langer worden, komt ook het groen weer tot ontwikkeling van uit hun winterstand. Het wordt tijd om dit moois te gaan verwerken. We organiseren cursussen waarbij je prachtige bloemstukken kunt maken met de kleurrijke en geurige bloemen die het voorjaar te bieden heeft. We zullen ons ook richten op het gebruik van duurzame materialen en technieken, zodat u niet alleen mooie bloemstukken maakt, maar ook rekening houdt met het milieu.

Omdat er maar kleine voorraden zijn is er een beperkt aantal plaatsen. Schrijf je daarom in via WhatsApp, hierbij geldt wie het eerst komt........ Doe dit via het nummer 06 10939797
De workshops beginnen om 19.30 uur t/m 21.30 uur en worden gegeven op een dinsdag of woensdag avond. Het materiaal, koffie, thee met wat lekkers zijn inbegrepen.
Ik verheug me op de komende avonden die langzaam weer aangenamer worden, met langer licht en hopelijk stijgende tempraturen.

Paas-krans

Op een strokrans binden we met verschillende groen en bladsoorten een krans. Met takjes van de winterjasmijn en wilde tijm maak je een speels effect. Naast al dit moois kun je ook natuurlijk sprokkelwaar erin lijmen.

Datum: woensdag 15 maart

Kosten: 49,-
Stoer-windlicht

Deze grote stoere zware jongen is opgebouwd met brokken perenhout. Op een mos krans bouw je met verschillende groensoorten en takjes een rond frame voor het windlicht. Bollen van hyacinten, narcissen geven het voorjaars effect.

Datum: dinsdag 21 maart

Kosten: 75,-
Kwartel-schat

Pure eenvoud is dit arrangement in de mooie nieuwe potten lijn van DM Depot. Zacht natuurlijk creme met een pure eenvoud van een kwarteleieren arrangement

Datum: woensdag 22 maart

Kosten: 69,-
Voorjaarsframe

Handigheid is een must bij dit onderdeel. Op een grote prikker bouw je een frame van Perentakken en daartussen arrangeer je witte amaryllis bollen die nog uit gaan komen. Met als finishing touch leuke glazen vaasjes waar we een bloemetje in plaatsen.

Datum: dinsdag 28 maart

Kosten: 49,-
Op hoge voet

In een hoge groene pot op pootjes, maak je een rijkelijk indroog arrangement met natuurlijke seizoenmaterialen. De gelijmde bast van de eucalyptus geeft een mooi effect.

Datum: woensdag 29 april

Kosten: 59,-
Wilde tuin

In een zacht bruine vaas steken we een wirwar van op maat gemaakte berkentakken. Daartussen hangen we glazen vaasjes die gevuld worden met bloemen van het seizoen. Dit onderdeel is jaren houdbaar en herbruikbaar.

Datum: dinsdag 4 april

Kosten: 69,-
Klassiek grijs

Dit onderdeel geven we speciaal in de week van Moederdag. Hoe leuk is het om je moeder mee uit te nemen en te trakteren. In een grijze betonnen schaal schikken we met natuurlijk grijze materialen een klassieke ronde schikking die in kan drogen.

Datum: woensdag 10 mei

Kosten: 59,-
Aanmelden
Stuur een WhatsApp-bericht naar:

tel. : 06-10939797


Of kom langs in de winkel dan kan je de voorbeelden zelf bekijken en dan beslissen.
Denk er aan er is maar plaats voor een beperkt aantal cursisten!